Hoppa till innehåll

Närstående premiär

Det börjar dra ihop sig för premiär för Gydja Consulting. 2018 blir året då Skaraborg, Sverige och världen får möjlighet att anlita mig som hjälp för att kunna leva det liv man vill leva. Inom ramen för att få välmående personal måste alla aspekter i livet få ta plats och det berömda livspusslet ska läggas för att det subjektiva välbefinnandet ska kunna hållas på en behaglig nivå.

Det är en balans att kunna känna att man lever ett meningsfullt liv hemma, på jobbet och att man trivs med sig själv. Börjar det glida på något ställe så riskerar man att halka ner i deppighet eller med en annan benämning, psykisk ohälsa. Detta vill jag förhindra. Med metoder från vetenskapsfältet positiv psykologi tillämpar jag mina kunskaper i coachande samtal på individnivå. Men jag erbjuder även tjänster som inspirerande föredrag för att medvetandegöra och hantera stress, prioritera det som är viktigt i livet, och hur man kan bli mer samspelta och harmoniska på en arbetsplats.

Om detta låter intressant och du vill veta mer, hör av dig till mig.

/Naima