Hoppa till innehåll

Ska livet vara såhär?

Frågan kanske har slagit dig. Är det såhär det skall vara? Alltså jag är inte otacksam, jag har tak över huvudet, mat på bordet och kan betala mina räkningar. Jag har till och med några vänner och kanske en familj. Men ändå känns det lite tomt.

Nej, det är inte fel på dig. Så kan det kännas under perioder av livet. Men misströsta inte, det finns hjälp att få. Det mesta kan man faktiskt göra helt själv.  Det kan vara små saker som att fylla på med mer välgörande saker, som skogsbad och fysisk aktivitet, eller mysiga stunder med vänner och familj.

Ibland kan det vara lättare att få prata med någon. Att försöka formulera vad som inte riktigt känns bra, vad som skulle kunna vara bättre, och hjälp med att prioritera det som får just dig att må riktigt bra. Kanske behöver du finna dina styrkor och lära dig använda dem. Eller förlåta någon något så att du kan använda din energi till något mer positivt. Det finns många verktyg att ta till, men att bli tvungen att på ett rättframt sätt formulera sig inför någon annan brukar vara till stor hjälp för att klargöra läget. Därefter kan jag som coach hjälpa dig att hitta de verktyg som passar på din väg till förändring.

Leva det liv som du vill leva!

Kontakta mig för att boka in ett första samtal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.