Hoppa till innehåll

Nystart i September

September, nystart för många. Själv tänker jag att jag borde ta tillfället i akt och befästa fler goda vanor. Jag har under sommaren börjat göra yoga dagligen något som verkligen gett mig mycket fysiskt och mentalt. Det har gått över 60 dagar med daglig yoga och där någonstans säger forskningen att man lagt grunden till en ny vana. Så kanske är det dags att lägga in något mer. Men jag vill inte hasta in i något halvdant “jag vill komma i form” (vilket jag iofs vill) utan tror att jag måste fundera lite på vad jag vill och hur. Det är ju nästan omöjligt att nå framgång om jag inte har målbilden och motivationen klar för mig. Varför är det viktigt för mig?

Hur gör du för att komma igång med något nytt? Vad finns på din lista över saker du skulle vilja göra?