Hoppa till innehåll

Eftertanke och tacksamhet – Friday Feel Good

Idag är det fredag, en punkt för arbetsveckan för många. Mina tankar börjar summera veckan, vad har jag gjort, hur ser det ut nästa vecka. I mina arbetsrutiner har jag försökt få till en vana att skriva tre små punkter av tacksamhet varje dag. Detta har hjälpt mig att lyfta blicken när jag ibland fastnar i negativa tankebanor, att fokusera på styrkor och att se möjligheter. Dessa egenskaper är jag normalt sätt ganska bra på, men ibland så får jag en liten svacka och då hakar gärna de negativa tankarna på.

Denna veckan har varit bra på många sätt, jag har arbetat ihop med ett gäng duktiga entreprenörer. Starka kvinnor som har mycket erfarenhet och klokheter. Vi brukar träffas då och då för att arbeta ihop med sådant som alla småföretagare behöver jobba med. Det känns fint att ha kollegor att kunna ringa till om jag får något jag behöver bolla. Vem har sagt att kollegor måste vara i samma bransch?

Jag tror på samarbete. Är det någon som läser detta som tror att ni skulle ha nytta av att samarbeta med mig, tveka inte på att höra av er!