Hoppa till innehåll

Internationella dagen för lycka 20/3 2019

Nu börjar det dra ihop sig. Den 20 mars är den internationella dagen för lycka och årets tema är lyckligare tillsammans, med fokus på vad vi har gemensamt, snarare än vad som skiljer oss. Vill du träffa mig och hjälpa till och fira? Denna kampanj är en global fest för att markera FN: s internationella dag för lycka. Om du är nyfiken på att veta mer om Happinessday så följ länken.
Det koordineras av Action for Happiness, en ideell rörelse för personer från 160 länder. De har ett löfte som jag finner högst hedervärt. Organisationen vill sprida mer glädje och lycka i världen och tror att det inte är bara individer eller bara stater som kan göra detta, utan något vi gör tillsammans. Vi får inte glömma att vi som enskilda kan bidra.

Jag tänker fira denna dagen genom att finnas på Gothia Sciencepark coworking space. Där tänker jag att vi kan samtala om hur vi kan göra välden till en bättre plats, passa på att träffa mig och prata om lycka och på vilket sätt vi kan påverka den. Kom in och bidra med din glädje!

Jag hoppas att vi ses.