Hoppa till innehåll

29 k – gratis verktyg för personlig utveckling

Brottas du med negativa tankar om dig själv eller relationer som inte blomstrar? 29k är en app med övningar för personlig utveckling. Jag håller själv på att prova den nu och tycker att den är superbra. I den första kursen i appen får vi följa Yoga Girl – Rachel Brathen på hennes resa för att öka sin själv-medkänsla samtidigt som jag själv gör skrivövningarna och meditationsövningarna. Appen är på engelska och övningarna som används har vetenskapligt bevisad effekt. Om du är intresserad av att veta mer om detta ambitiösa projekt att hjälpa oss människor att må bättre så att vi kan skapa oss en bättre värld så tycker jag att du ska gå in på deras hemsida eller googla för att hitta poddar och filmer om projektet.

Var nyfiken och prova!