Hoppa till innehåll

Glädjande juni

“Varje dag kanske inte är bra, men det finns något bra på varje dag”

Alice Morse Earle

Glädje även när livet är svårt

Vi har all tunga dagar, jag liksom du. Det är en del av livet. När jag berättar att jag jobbar med tillämpad positiv psykologi och har det som verktyg för att coacha människor att leva det liv de verkligen vill leva, så är en av mina största rädslor att misstas för att bara jobba med hur saker och ting ska bli bättre. Att bara fokusera på regnbågar och enhörningar. Bygga luftslott och ignorera sjukdom, kris, och depression. För livet händer. Det skaver och gör ont både i kropp och själ. Det är inget som jag vill bortse ifrån. Det är det jag vill jobba med. Att trots detta jordnära, operfekta liv ändå kunna skapa ett liv som blir njutningsfullt ibland, glädjande och meningsfullt.

Är du med mig? Denna månads tema på de dagliga handlingarna är just att orka kika efter det som faktiskt är bra. Något litet. Att fylla på hoppet om att ändå inte prick ALLT är dåligt.
Följ med in i glädjande juni. Låt oss fylla på glädje trots smärtor, skav och tråkigheter.