Hoppa till innehåll

NYHET! Ett efterlängtat samarbete med konstnär Maria Winbjörk

Nu äntligen finns vårt projekt som kombinerar naturens lugn och vördnad med ditt kreativa skapande. Vi har gett projektet namnet Kreativa Skogsbad och du hittar mer information på vår facebooksida och på instagram.

Vi är två entreprenörer med rötterna i Lappland. Under våra respektive uppväxter har naturen alltid varit en naturlig del i återhämtning och de finaste minnena har ofta naturen med på ett hörn. Vi träffades genom ett företagsnätverk som peppar soloföretagare och insåg ganska snart att vi har idéer som går lite hand i hand. Vi vill hjälpa människor att må bra, att också få uppleva frihetskänslan, vördnaden, lugnet och inspirationen i naturen och att få fyllas av energi genom att väcka och använda sin inre kreativitet. Det blev fröet som så småningom ledde till vårt samarbete Kreativa Skogsbad.

Det känns roligt att få lyfta detta med flow tillsammans med en konstnär och konstpedagog. Jag tror att många hindras i sitt skapande eller sätter gränser för sin kreativitet. För mig så är det just när jag får använda min kreativitet på olika sätt som jag känner mig som mest levande. Det ger mig stunder som bygger ett liv jag trivs med. I mitt jobb så drivs jag av att hjälpa andra till att skapa liv som de trivs med. Därför känns det nu kul att få lägga ytterligare en pusselbit till detta; kreativiteten.

Kreativa Skogsbad kommer att hållas på flera platser runt om i Skaraborg. Det krävs inga förkunskaper. Det kommer att vara ett sätt för dig som kanske redan vet att du trivs i skogen men av olika själ inte tar dig ut lika ofta som du skulle vilja, eller för dig som längt tänkt på att ta upp någon form av konstnärligt skapande igen eller för första gången. Vi hjälper dig att sätta igång med båda! Med både sinnliga skogsbadsövningar och guidade kreativa övningar får du en upplevelse med naturen, vädret och nya vänner i en liten grupp.