Hoppa till innehåll

Föreläsningar

Konsten att bli nöjd med ditt liv

Du är en naturmänniska som arbetar och föreläser med ditt jag, fortsätt med det !!+++

Inspiration till att göra det du redan vet att du vill göra

Jag håller skräddarsydda föreläsningar och utbildningar. Från en heldag till inspirerande lunchföreläsning eller återkommande fortbildning. Det kan vara i form av miniföreläsning, en längre presentation, tankeverkstad eller utbildningsdag.

Nedan följer exempel på färdiga föreläsningar som du kan anlita mig för att hålla. Konsten att bli nöjd med ditt liv är den överlägset mest populära med flera fullbokade föreläsningar.

Konsten att bli nöjd med ditt liv

– forskningen, verkligheten och hur du syr ihop dem för ökat välbefinnande

Innehåll

  • Värdet av att jobba med ditt välbefinnande
  • Hur du fyller på välbefinnandet
  • Tips på övningar du kan använda
  • Inspiration för att utvecklas och bli mer nöjd med ditt liv

Med utgångspunkt i att alla kan påverka sitt välbefinnande håller Naima Skillingshage en inspirerande föreläsning baserad på tillämpad positiv psykologi. Metoderna är praktiskt tillämpbara direkt i ditt liv och när du går ut från föreläsningen ska du känna att du har de verktyg du behöver för att på egen hand få till det liv du vill leva.

Du får under föreläsningen veta vilka förändringar du bör du satsa på för att maximera ditt välbefinnande och hur du gör för att bli mer nöjd med det liv du redan lever. Mer specifikt behandlas bland annat hur ökat välbefinnande fungerar som en buffert när livet händer, effekten av optimism i vårt liv och hur du kan äga din tid för att hantera stress och känna att du styr ditt liv.

Föreläsningen ska ge dig en tråd att börja nysta i när du ska jobba vidare för att skapa dig det liv du vill leva utifrån det liv du har idag. Du kommer efter föreläsningen att ha en ökad förståelse för hur forskningsresultat från positiv psykologi kan tillämpas i din vardag.

Under föreläsningen får du ta del av allmänmänskliga tips som funkar för så väl egenföretagare, studenter, föräldrar, ensamstående som anställda. Denna lunchföreläsning vänder sig till en målgrupp som är intresserad av att utvecklas, ta till sig ny forskning och har liv som är lite stressiga. Alla som vill utvecklas och bli mer nöjda med sitt liv, men som kanske behöver inspiration, en påminnelse om varför och hur man ska komma igång.

Fler föreläsningar

  • Dina styrkor – från uttjatad klyscha till ovärderligt verktyg
  • Optimerad återhämtning vid stress för ett hållbart liv
  • Hittar du ingen intressant föreläsning? Hör av dig så skräddarsyr jag en föreläsning för dina behov.

Hör av dig till mig så pratar vi om hur jag kan möta dina behov