Hoppa till innehåll

Första steget i din utveckling

Hur vi handskas med förändring är olika. Olika över olika stadier i livet. Olika i vilket område i livet som berörs.

Nu är vi i en tid där många områden berörs samtidigt. Denna kris är en spegel som visar oss själva vilka vi är.

Bli inte rädd, utan var nyfiken. Utforska vem du är, fundera på vem du vill vara och tillsammans bygger vi den värld vi vill leva i framåt.

Jag finns här om du vill ha stöttning i processen. Jag kan vara din livscoach, samtalspartner eller komma med interventioner från positiv psykologi för att aktivt jobba med din resiliens och jobba på att även under denna tid öka din lycka.

Jag vill inspirera dig till att ta de omständigheter som finns just nu i ditt liv och finna den bästa vägen för just dig. Hjälpa dig att bli och vara den du vill vara.

Boka ett samtal

Kontakta mig via mail eller telefon om du vill att jag berättar mer eller om du vill boka ett samtal.

Hjälper dig att bli mer nöjd livet

Livet är en helhet. I vårt samarbete kan vi till exempel ha fokus på fysisk eller mental hälsa eller hjälp att prioritera eller utveckla relationer. Du påverkas av förutsättningar, omständigheter och upplevelser. Mitt mål är att du ska få med dig verktyg att kunna leva det liv du vill leva, kunna öka ditt välbefinnande och känna hur du kan påverka ditt liv.

Personlig utveckling med positiv psykologi

Min utgångspunkt kommer ur positiv psykologi och i mitt genuina intresse för människor. Nyttan med att ha mig med som samtalspartner eller föreläsare ligger i att jag är bra på att lyssna, motivera och inspirera. Det kan ge dig mer energi att göra det du behöver för att komma vidare mot dina mål eller acceptera ditt liv. För att du skall få till den förändring du behöver och vill ha i ditt liv.

Många av de saker jag studerat i forskningen är självklara. En gammal dam jag pratade med om positiv psykologi sa:
“-Det där är ju sådant som vi kallade för bondförnuft när jag var ung.”
Visst har hon rätt. Mycket av det som forskas fram inom positiv psykologi är sådant som vi redan instinktivt känner till men många gånger är det sådant som vi tar för givet och blir hemmablinda för och därför aktivt behöver lyfta.

Kalla det livscoachning eller livsfilosofi. Samtal om det som är viktigt i livet, det som ger rysningar av insikt och tankar som slår rot. Du kan tala om dessa saker med dina nära eller använd mina färdigheter i att ge perspektiv, ACT, tillämpad positiv psykologi som katalysator i din utveckling.

Mina tjänster

Samtal enskilt
eller i grupp

Föreläsningar
& webinar

Guidade
skogsbad

Äg din tid och ditt liv

Jag ser människan som en helhet. Det går inte att skilja dig som privatperson från dig som yrkesutövare. Livet har olika perioder, olika faser och olika fokus olika tider på dygnet. Men allt du upplever påverkar dig och spiller över till de olika områdena i livet.

Det är ju inte bara av ondo med problem på arbetet som gör dig irriterad hemma, eller tjafs hemma som får dig att glömma något på jobbet. Utan även positiva saker. En starkare vetskap om vad som motiverar dig, kunskap om vilka av dina styrkor som lättast får dig i flow eller vilken riktning du har i ditt liv får dig ju att vara mer målmedveten, glad och må bättre både hemma och på jobbet.

Mina utvecklande samtal håller jag med individer både i din roll som privatperson eller som chef eller anställd på ett företag. Hör av dig till mig om du vill boka ett möte där vi ser på vilket sätt jag kan hjälpa dig.

Dela olika perspektiv – väcka tankar

Naima Skillingshage

Jag vill hjälpa dig att känna att du har makten i ditt liv, att du har kraften att hantera det som är jobbigt och modet att följa dina drömmar.

Jag drivs av att inspirera och motivera andra till utveckling för det hjälper till att skapa ett samhälle som har ett långsiktigt hållbart synsätt på människor. Det gör att vi jobbar mer effektivt, känner oss nyttiga och ger oss frihet att leva det liv vi vill leva.

Sättet som du kan använda mig för att ta dig framåt beror på vad du vill ha och behöver. Jag kommer gärna ut och föreläser eller håller kurser på din arbetsplats eller bokar ett enskilt samtal.

Jag är en sparsam människa och gillar inte att slösa. Varken på bensin eller jordens resurser. Detta hållbarhetstänk gör att jag gärna håller samtal via Skype, Jitsi eller telefon.

Jag tror på att dela med sig och hjälpa andra. Därför översätter jag Action for Happiness kalender till Svenska. Till det gör jag illustrationer i form av fotocollage och skriver ner mina tankar. Om du vill ta del av detta så följ mig på Instagram.